HTML

nothusculpo

a birodalom visszavág - ahogyTEakarod.. mint valami rossz vándám filmben

Friss topikok

  • Bella Péter: ...verbálimpró "nothusculpo" impulzusra: {Zavartan keveredtem bele valaki más karácsonyába. Mindi... (2008.12.31. 12:42) LiveActFive - heellloooo mr. jingle bells
  • dozer: Ejj, Thomas rendesen nehezen pihente ki azt a szombat estet. Masnap csak talalgatta, mi volt alom,... (2008.11.28. 22:06) LiveActTwo
  • snake peti: :)) (2008.11.23. 17:43) LiveActOne

Linkblog

2008.12.19. 21:05 nothusculpo

LiveActFive - heellloooo mr. jingle bells

- Nesze fulladj meg!

- Ho hoh ho ho ho - imitálta Tod a karácsonyi jollipukki-t. Ugye az az igazi Télapó?

- Családi Csevegést vártam. Helyette mi vár itthon? Csend és reszketés. Egy hibrid őrszem fogad a kapuban. Neem, neeem. Ezt csak a mátrix hiteti el velem. Ugye Neo?

- Lári fári, milyen kívánatos vagy ma! Apple!!!!!!

- :)

- Kabbe Te Pöckhendi... Süntodi.

- Verettek már 2 hete. Ne szórakozz! Taposóaknák Irakban vannak! Mi vagyok én akna? Amit taposni kell? Párolog belőlem az antibiotikum. A vírus engem is megfertőzött. Battery Low. Így év végén, tudod, hogy van ez..!

- Tudom Tod.

- Na, uccu neki mégegyszer. Hogy volt az a múlt hét Toddy? Meséld csak el? Milyen kis buta fiú voltál, ami így kimerííített?

- Hagyjál békén. Minden miattad volt amúgy is. Te várattál az esőben a vacsora előtt egy szál armani ingben meg egy csokor rózsával.

- Te miről beszélsz? Nem is így volt.

- Jah az egy másik sztori volt. De akkor is megvárattál az esőben. Megbocsájthatatlan. Vagy hol kell írni. Vicces volt ahogy felébredtem. Durva volt kifelé menet is már. Céges pálinkázás elérte a célját. Ko. Budapest. Mickey Mouse a padlón volt. Kotsy azaz Stag Mayer mégjobban. Meg amit Te is ott műveltél. Benzinkút. Még öt perce sem voltunk úton, villámtalálkozás Tim Fisherrel, kávé, autópályamatrica, irány a cold-koffein-túra. Iszonyat hideg volt má megint!+ fokozhatnám... De a fővárosba menni kellett... mert.. mert..miért is ne... miért pont oda... miért pont akkor. Jól van mindegy mentünk. Az ebéd jó volt. Csacska elegancia a belvárosban 2 órán keresztül. 4re befejeztük. Barney gyerek is ott volt. Nomeg Shokk. Nomeg a Shelby. A levezető sétára Dill Mayer is betársult. Szórakozás volt a köbön. Vagy a negyediken. Irány a pláza. Nem részletezem. A felelőtlen fogyasztók tömkelege mi ellepi márványtól csillogó mozgólépcsőkkel tarkított üvegkomplexumok minden négyzetméterét. Ragadjunk egy elemi példát a dolgok megvitatásához. Apple volna kedved Velem ezt átbeszélni?

- Természetesen Nekem is feltűntek az alábbi dolgok. De karácsony van. Ilyenkor mindenki fogyatékos, mert télen amúgy is mindenki fogyatékos. Az egyik nemzetközi divatcég márkaboltjában be kell valljam de felelőtlenül és pofátlan módon kihallgattam a szomszéd öltöző fülkében egy beszélgetést. Meg kell hogy osszam Veled! Adatok: Kor - 50-33 között, Nem - Nő, Állampolgárság: Magyar, Beszélt nyelvek: lovári, magyar. Félretéve antiszemita nézeteimet, a következőket hallottam:

"- Szerintetek megvegyem ezt az ÁÁÁrpinak? Mondjuk ha neki nem lesz jó, akkor odaadom a Jóskának!

- Há annak a hülyének meg minek veszel? Mútkor se köszönt Neked az utcán! Hagyjad."

- Következő fülke: ifjú menedzser pár vásárol: pénztárcájuk árérzékeny. Tudatosan készülnek a recesszióra. Elengedhetetlen számukra a megjelenés és az életminőség fenntartása. Közös célokat tűznek ki, közös célokat érnek el. Pénzük megmarad, fundamentum keletkezik. Befektetések, célok, biztosítás - ez vagy Te, Higgy a szientológiában. Tehát a következőket mondták:

"- Talán most vegyünk kettőt, mint máskor egyet se.

- Hisz ez akciós. Igazad van. Max jövőre már nem veszünk."

Szóval nehéz volt mindezeket megélni, átélni, tapasztalni. Ez kicsit rá is nyomta az estére a bélyegét. Meg kicsit nem is. Itt most nagyon lefagyott a rendszer. Találkozás Logopolddal, iskolalátogatás. Szokásos. Városnézés, meg szépségeskedések. Induljunk haza! Nincs értelme itt maradni. Bár előtte még látogassuk meg a krokszos csávót. Irinára és Vektorra gondolok persze. Az autót biztos helyre parkoljuk be. Á ez a hely itt tökéletes lesz. De nézd! Mennyi hely van még itt! Szuper! Megérkezés a paradicsomba! Jó, nem megyünk már haza. Ma már megnyerte valaki a 2milliót is. Boldogan dőlhetünk hátra: nem mi voltunk azok, de hívd már fel te fogyatékos, csak ki ne ugorjon valaki az ablakon!! Félelmetes volt az erkély ilyen Szemszögből. Mert ez durva Szemszög volt azért! Másnap hazatérés, ko. Találkozás Mr. and Mrs. Cube-bal. A decemberi program megvitatása. Münchenben maradnak. Közbejött egy betegség. Semmi gond, javulás tapasztalható. A nyirokcsomók visszahúzódnak, megindul a termelődés, helyreáll a rend. Vitamin Balance, élj egészségesen, fogyatékkal. Így télen ugye. Csak a Szokásos Szemszögből nézve persze. És akkor még a jó pálinkáról meg forralt borról nem is beszéltünk. Ugye Apple? Sikeres volt ismét a hétvége! Subway Menü - pénzváltás. Indulás a hétbe. Vizsgák, akadályok, munka, betegség. De Sam jó útra térített ma a ház előtt. Azt tudni illik róla, hogy neki van a legmeghittebb háttérképe a számítógépén. Ő ettől különleges, ettől egyedi. De azért az 1.4, még a karácsonynál is nagyobb sújtás. Drukkolunk Sam! Minden rendben lesz, egyszer lesz jobb is mint egy 1.4-es! Aztán át a Z-Worldbe Mr. Toyotához. Lakberendezés felsőfokon, kemény minimál hangulat, justmusic.fm.

Nothusculpo @ Mindennek karácsony szaga van. Mindengyertyaég! pffff... De nem Nálunk!

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://nothusculpo.blog.hu/api/trackback/id/tr99832258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bella Péter · http://reposzt.hu/ 2008.12.31. 12:42:37

...verbálimpró "nothusculpo" impulzusra:
{Zavartan keveredtem bele valaki más karácsonyába. Mindigígyvanez.
Messzire szálló ismeretlenség. Őszinte utcák, a hazugmód kivilágított házak között. A tér mellett állt. Ismeretlen volt az. Beletemetkezett saját kavargásába, de aztán rátalált a saját buszára. Melléültem.
- Holnap is benézek?
- Holnap is, de hozz valamit. - mondta Ismeretlen.
- Kell valami?
- Mindenem van. Tedolgod.
- Én dolgom.
Három megálló múlva leszálltam. A táskámat fennfelejtettem. Mindig így teszek. Így talán megtalálnak egyszer.}
süti beállítások módosítása