HTML

nothusculpo

a birodalom visszavág - ahogyTEakarod.. mint valami rossz vándám filmben

Friss topikok

  • Bella Péter: ...verbálimpró "nothusculpo" impulzusra: {Zavartan keveredtem bele valaki más karácsonyába. Mindi... (2008.12.31. 12:42) LiveActFive - heellloooo mr. jingle bells
  • dozer: Ejj, Thomas rendesen nehezen pihente ki azt a szombat estet. Masnap csak talalgatta, mi volt alom,... (2008.11.28. 22:06) LiveActTwo
  • snake peti: :)) (2008.11.23. 17:43) LiveActOne

Linkblog

2008.11.30. 23:25 nothusculpo

mittomén nittudodte nemértem

? Nehéz szavakat találni. 3 nappal kevesebb karácsonyig. Szuper! Az utca is színekben pompázva várja az ünnepeket. Jé odanézz! Ott egy kiss fény! Nagyonrossz. No meg a Pangendorf ház. Apple évek óta hallgatja már a szélkakas nyekergő hangját.

- Itt az olló, ha nem gyújtod meg, megdöglesz. - fenyegetőzött Tod.

péntek 14:43 : akkor még nem volt semmi.

péntek 14:44 : még mindig semmi.

péntek 15:00 : elindul minden.

Fasza volt.

A délután a protokoll jegyében telt. Tod nagymamájához volt hivatalos a Fischer család apraja, a legkisebb Fischer megszületése alkalmából. Franky Fischer, Tod unokabátyja volt a ludas. Övé a gyerek, Benito Fischer, Heidi Ericsson első csemetéje. A kis Beni már most igazi géniusz: nyúl. Ezt Fischer nagymama állapította meg, mint két igazi férfiember büszke édesanyja. Már az odavezető út sem telt el nyomtalanul. Bababolt. Szokásos. Káosz. Sikerült a lehető legoptimálisabb megoldást megtalálni: nem tudom.     

nothusculpo @ ez így nem mehet tovább. inkább majd holnap.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://nothusculpo.blog.hu/api/trackback/id/tr56797024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása