HTML

nothusculpo

a birodalom visszavág - ahogyTEakarod.. mint valami rossz vándám filmben

Friss topikok

  • Bella Péter: ...verbálimpró "nothusculpo" impulzusra: {Zavartan keveredtem bele valaki más karácsonyába. Mindi... (2008.12.31. 12:42) LiveActFive - heellloooo mr. jingle bells
  • dozer: Ejj, Thomas rendesen nehezen pihente ki azt a szombat estet. Masnap csak talalgatta, mi volt alom,... (2008.11.28. 22:06) LiveActTwo
  • snake peti: :)) (2008.11.23. 17:43) LiveActOne

Linkblog

2008.11.27. 23:26 nothusculpo

LiveActThree

Rapszódiacsütörtök

- Nem akarlak leitatni, abból már kinőttünk. - suttogta mosolyogva Tod. Apple felnevetett. Eszébe jutottak a régi szép idők, amikor még menő volt a fiúknak leitatni a lányokat. Bár ez még mindig menő. Na de akkor is.

- Mik nem jutnak eszembe. Jó ez a zene. Szar egy hét volt ez is. Teljesen tönkretesz ez idő, nomeg a hideg! Fázok, reszketek mint egy nyárfalevél. Különösebben nem érdekel, csak zavar.

- Sajnálom.

- A héten viszont sokat voltam Rustyval. Rusty még nem tiszteli annyira a környezetet mint én. Eszembejut egy story: Szokásos lazulás délután, Rusty a fűre dobta a csikket! Figyelmeztettem, ezt többet ne tegye, tisztelje a környezetet amiben felnevelkedett. - vállat vont és így szólt:

- Rendben haver! Ha Te így akarod, felveszem, és kidobom. Tök jó, hogy Te ennyire bírod a természetet.

Jó, ez csak egy story volt. Szóval Rustyval teáztak, frankó volt. Apple Párizsban veretett az iskolában. Különleges egy hely ez. Festői környezet, mégis rengeteg szenvedés, csalódás, tündöklés, hanyatlás.

- És ha Bora-borára megyünk, akkor majd mit mondunk helyette hova megyünk?

- Mindegy, mert oda biztos soha nem megyünk.

- Dehogyisnem! Esküszöm ha egyszer úgy alakul az életem, hogy lazán megengedhetem Magamnak, de elviszlek! És ott azonnal megkérem a kezedet!

- Rendben! Ha elviszel, akkor ott tényleg hozzádmegyek!

Jézusom! Hol vagyunk? Ismét nagyonmesszementek, és mégcsak csütörtök van. Egy szürke hétköznap. Szokásos. Irsai Olivér, Pálesz Tim Fischertől, jótanácsok Mrs. Poppstól, Interspar.

- De én úgy örülök, hogy a párom ilyen csupaszív...!

- Mi lenne ha egyszer nem azzal fogadnál, mikor hazajövök Párizsból, hogy ne szólj hozzám, hagyjálbékén, nagyonkivagyok, hanem hogy szia Apple, és megölelnél, hogy de jó hogy itt vagy!

- De én mindig megölellek. Kivéve mikor nem, de annak tudod, mindig oka van! Emlékezz múltkor is mekkora gáz lett abból a Nina Ricci parfümből, amit rajtam éreztél.

- Biztos.

- Annyira rá vagyok állva mostanában az elektrora meg a Maffiózokra.

- Persze mert ebben a szánalomraméltó időben kell egy kis pörgés a szervezetednek, mint a C-vitamin. Mert az ősz másról szólt. Utálom az MSNt.

- Igen, de tudod hamarosan utaznunk kell. Valamit össze kéne hozni, meg bepörgetjük a szokásos 10est! Felhívom Shokk-ot.

Csak pár pillanat erejéig beszéltek, de máris összehozták a tél egyik legnagyobb karácsony előtti partyját. Felkészültek az Ünnepekre. Baráti összejövetel lesz. Na számoljunk csak kik lesznek ott.

1. Mark - Tod gyerekkori cimborája, gyakran isznak együtt. Kapcsulatuk ebben a korhadt világban is remeknek mondható. Bár már ritkán járnak össze, de a hangulat mindig pompás.

2. Warez - Még a gimiből ismeri Tod, Apple-nek óvodáskori kisbarátja, aki akkoriban még Olivia Green-nel, becenevén: Grünikével hesszelt a 8lépcsős mászóka mellett. Milyen jó is volt egymással összebújva hemperegni az óvodai medencében. Igazi álompár voltak Ők! A Sunshine Avenue vaskerítése mögött, ahol a bokrok csak keveset engedtek láttatni, igazi felfedezések történtek. Egy busz!

3. Mohamed - Gimis span. A legaljasabb.

4. Mr. and Mrs. Cube - Ők a két táj színteréből keveredtek, s formálódtak egy középpontba. A paralelepipedon olyan hat lap által határolt térbeli geometriai alakzat, amelynek minden oldallapja paralelogramma. A név a görög παραλληλ-επίπεδον (párhuzamos síkok) kifejezésből ered. Három ekvivalens definíció: A paralelepipedon egy paralelogramma alapú hasáb. A paralelepipedon egy hatoldalú térbeli geometriai alakzat, amelynek minden oldallapja paralelogramma. A paralelepipedon egy hatoldalú térbeli geometriai alakzat, amelynek két-két szemközti oldallapja párhuzamos. A téglatest, a kocka és a romboéder paralelepipedonok. A paralelepipedon egy poliéder. A paralelepipedon tehát előállítható Mr. Cube lineáris leképezéseként. Ezt az elméletet, a marketingstratégiák meghatározásánál szinte alappillérnek tekinti a szakma krémje. Mr. Cube tehetséges ember. Párja, Suzy Cube szintés magas tanulmányokban jártas, a képzőművészet terén is sikeres pályafutást tudhat magáénak. Mr Cube büszkre rá, barátai elismerik, felnéznek rá. A muzikalitás a fontos - Te elhiszed?

5.  Szokásos: Apple, Tod, Benzék, Nils Holgerson, Vektor, Miss Woodpecker gyerekei is ott lesznek: Barney és Rachel Bird, Shokk és Adaleid, Insomnia Man, ki sosem fárad el, Coconut és Pete, meg az oroszok, kínaiak, és még más vallási közösség tagjai. Álljunk meg egy pillanatra a vallásnál: Érdekes megközelítések vannak a világban. Ahány vallás, annyi szokás. Te hiszel az földönkívüliekben?

- Ez annyira durva, ahogy itt gyufázol.

- Ne használj obszcén szavakat.

Itttartunk Jézusisten. 40 perces iqteszt 12 perc gyorsasággal: 112 high level.

Nothusculpo @ Okosvagy! Teis!

Szólj hozzá!

Címkék: liveact


A bejegyzés trackback címe:

https://nothusculpo.blog.hu/api/trackback/id/tr74792350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása